Karim Phetphlai

Karim är född 1983 och är uppvuxen i Krabi, Thailand, i en familj med 4 bröder som alla började fightas i tidig ålder. En vanlig dag för honom som 10-åring var löpning kl 05:00 med efterföljande mitts- och sparringträning. Därefter skola hela dagen för att sen på eftermiddagen avsluta med
ännu ett träningspass.

Karim har vid 28 års ålder en gedigen erfarenhet både som fighter och som tränare, med över 170 matcher i ryggen varav drygt 50 av dessa på Lumpini och Rajadamnern i Bangkok. Sin värnplikt gjorde han som boxare i den thailändska flottan. Efter en 14 år lång karriär som fighter fortsatte Karim att föra sina kunskaper vidare som tränare på Sinbi Muay Thai i Phuket.

I januari 2010 bosatte han sig här i Stockholm och är nu en del av träningen på TiP Muay Thai. Han jobbar även som ungdomsledare på Fryshuset med bl a projektet Frysbox.
Förutom att med framgång plocka fram nya talanger på TiP Muay Thai har Karim själv  klivit in i ringen igen, efter många års uppehåll, och mätt sin styrka mot både svenska och internationella fighters.

171 matcher – 122 vinster – 45 förluster – 4 oavgjorda

Tillbaka till teamet

Annonser
Annonser
%d bloggare gillar detta: